Bebek Şekerleri ve ve Bebek Ağacı Süslemeleri!

Ne zamandır bu yazıyı yazmak için sabırsızlanıyorduk, bebek kurabiyelerinden sonra şimdi de hazırladığımız "Hoşgeldin Bebek" temalı badem şekeri süslemelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz!

Öncelikle farklı bir tasarım uygulamak istediğimiz için bebek şekerlerini, gümüş renkte bir ağacın üzerinde sergilemeyi seçtik. Bebek ağacımızın tepesine ise güzel bir süs hazırlamak istedik ve kalpler, kelebekler, kurdelalar, güller gibi birbirinden farklı detaylardan oluşan bir süsleme yaptık:) Ağacımızın dallarına ise kurdelalara bağladığımız bebek şekerlerini astık. Yaptığımız bebek şekeri süslemelerinin hepsinin içinde bir tane beyaz bir tane pembe olmak üzere iki adet badem şekeri bulunuyordu.. Bebek şekerlerinin ise; bebek elbisesi, kalpli kutu, emzik gibi birçok modeli bulunuyordu. Bebek şekeri modellerimizin devamını ileride yayınlayacağımız yazılarda görebilirsiniz!

Bebek Şekeri Ağacı Süslemeleri
Bebek Şekeri Ağacı Süslemeleri 
Bebek Şekeri Ağacı Tepe Süsü
Gelelim iki adet badem şekerinden oluşan bebek şekerlerimize! Konumuz kız bebekler olduğu için tasarımlarımızda özellikle pembe rengi vurgulamayı unutmadık:) Kimi şekerlerimizde (kalpli kutuda olduğu gibi) şekerleri kutunun içinde sergilerken, kimi modellerde (bebek elbisesi gibi) şekerleri pembe tüllerin içinde süslerle birlikte kullandık.

Kız Bebek Şekerleri 
Kız Bebek Şekerleri
Kız Bebek Şekerleri
Kız Bebek Şekerleri
Kız Bebek Şekerleri
Bebek şekerlerimizin haricinde ağacımızı süslemek için küçük biblo süslemeleri de kullanmayı ihmal etmedik! :
Kız Bebek için Ağaç Süslemeleri
Kız Bebek için Ağaç Süslemeleri
Kız bebek için şeker süslemelerimizin devamını ileride yayınlayacağımız yazılarımızda görebilirsiniz!
Sipariş vermek için : tatlievblog@gmail.com adresine mail atabilirsiniz veya 0553 231 48 18'i arayarak bize ulaşabilirsiniz.


Share/Bookmark

2 Responses so far.

  1. Sevde says:

    Bebek şekeri ağacı muhteşem olmuş! Harika!

  2. Adsız says:

    slm elleriniz sağlık cok güzel olmuş fiyatı nedir acaba birde ürün özellikleri nelerdir boyut ebat bebek şekeri kaç adet

Yorum Yazın

Yorumlarınızı bekliyoruz!