Makaronlu Düğün Nişan Hediyelik Kutuları

Düğün Nikah Hediyelikleri : Makaron Kutuları 
Düğün Nikah Hediyelikleri : Makaron Kutuları 
Uzun zamandır koymayı istediğim resimleri sonunda koyma vakti bulabildim! Çok yakın arkadaşlarımın nişan davetine gelen davetlilere dağıtmak için hazırladığımız nişan hediyelikleri gerçekten görülmeye değerdi:) Her zaman için kullanılan alışılagelmiş badem şekerleri kullanmak yerine bir farklılık yapmak isteyen arkadaşım, hazırlayacağımız süslü nişan hediyelik kutularının içine nişan temasına uygun renklerde makaronlar hazırlatmak istedi ve biz de hazırladık!

Nişan dekorasyonunda kullanılacak renkler fuşya pembesi, açık pembe ve siyah olmak üzere 3 farklı renkten oluşuyordu. Biz de bu renkleri göz önünde bulundurarak öncelikle beyaz kalpli tasarımlı bir kutu seçimi yaptık. Daha sonrasında nişan dekorasyonunda kullanılacak çiçeklerin renkleri fuşya pembesi ve açık pembe renkler olacağı için hediyelik kutunun üzerine koyacağımız süs çiçeklerinin renklerini fuşya pembesi ve açık pembe olarak belirledik. Nişan organizasyonunda ayrıca koltuk süslemesi dahil olmak üzere birçok yerde siyah kurdelalar kullanılacağı için biz de nişan hediyeliği makaron kutularımızda temaya uyumlu çiçeklerimizin yanında siyah kurdelalar kullandık. Bunların yanısıra organizasyonda siyah rengin kullanılacağı bardak süslemesi gibi detaylarda siyah dantel de olacağı için biz de makaron kutularımızın arkasına arkadaşlarımızın isimlerini, nişan tarihini içeren siyah dantel desenli bir kart tasarımı hazırladık!

Kutularımızın içine ise vanilya, frambuaz ve çilek aromalı taptaze açık pembe, fuşya pembesi ve açık pembe renklerdeki makaronlarımızdan 2'şer adet yerleştirdik, ve ortaya bu güzel mi güzel nişan hediyelikleri makaron kutuları çıktı!

Düğün Nikah Hediyelikleri : Makaron Kutuları  
Düğün Nikah Hediyelikleri : Makaron Kutuları 


Share/Bookmark

5 Responses so far.

  1. Unknown says:

    merhabalar, bu macaron kutularını çok sevdim ama ben en çok macaron tarifinizi merak ediyorum. aradım ama bulamadım. yardımcı olur musunuz? ben bir de macaron siparişi vermek istiyordum...

  2. Makaron tarifimi ekte bulabilirsiniz: http://tatliev.blogspot.com/2011/05/makaron-tarifi-bitter-kremal-makaron.html

    Sipariş içinse tatlievblog@gmail.com' mail atabilir ya da 0553 231 48 18'i arayarak bize ulaşabilirsiniz, sevgiler:)

  3. Adsız says:

    Merhaba. Nişan için düşünüyorum. Fiyat verebilir misiniz?

  4. tatlievblog@gmail.com'a mail atarak ya da 0553 231 48 18 i arayarak fiyat öğrenebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yorumlarınızı bekliyoruz!